Endodonție

Specializarea stomatologică ce tratează afecțiunile pulpei dentare (nervul dintelui)

Cum se stabilește diagnosticul?

Fiecare diagnostic este stabilit în urma examenului clinic si paraclinic (investigații digitale respectiv radiografie, tomografie computerizată, etc.) și astfel se stabilește planul de tratament si etapele de lucru pentru eficientizarea intervenției.

Despre Endodonție

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub denumirea de tratament de canal, este unul dintre cele mai întâlnite intervenții în cabinetul de stomatologie.

Endodonția

 tratamentul de canal (și în special retratamentul) poate fi o procedură complexă și foarte consumatoare de timp, însă dintele poate fi salvat.

Simptome

sensibilitate sau durere la atingere sau mușcătură, ganglioni inflamati în jurul gâtului sau a capului, umflarea țesuturilor moi.

Pași

după anestezie se deschide o mică zonă în coroana dintelui. Apoi, se localizează și se măsoară canalele, astfel încât acestea să poată fi curățate, obturate și sigilate.

Rezultate

tehnicile de preparare și obturare a canalelor dentare au avansat, ducând la obținerea unor rezultate de vindecare ce nu puteau fi imaginate cu câțiva ani în urmă.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a ne cunoaște.

Sau sună-ne — 0763 629 093 0311 072 986

9 + 12 =

Apelează
Adresă